A professional massage therapists by special gestures, or a relaxation massage offered are all beneficial to the body. Relieve your mind from stress, detoxify the body for therapeutic purposes can be easily can be down with our massage specialist.

Naturopathy: Alternative massage therapy - Massotherapy - Swedish massage - Traditional Thai massage - Lava stone massage - Lymphatic massage - Aloe Vera skin tightened massage -Massage with chocolate cream - Hawaiian massage with coconut oil - Mediterranean magic massage - Sole massage - " The touch of the spheres " - sound massage - Ultrasonographical treatment - Underwater massage

Masszázskínálatunk megtekintése ⇒

2.900,- Ft / 20 perc

A méz jótékony hatását a magas vitamin, ásványi anyag és enzim-tartalma miatt a bőr és a test szépítésére vetik be. Több száz éve alkalmazza a tibeti és az orosz népi gyógyászat. 

2.900,- Ft / 20 perc

Az arcmasszázs alapja az akupresszúra. Hatása összetett. Hat az arcizmokra, azok tónusára, az arcon található reflexzónákon és akupresszúrás pontokon keresztül az egész szervezetre. Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott. 

A masszázs a test felületén, meghatározott fogásokkal, kezelési céllal alkalmazott mechanikus és bioelektromos inger, melyre kialakuló válaszreakció a fizikai gyógyulás. 

5 500.- Ft / 40 perc

Testre és lélekre együttesen hat a lávaköves masszázs, amely legfőbb célja a relaxálás. A terápia során felhevített vulkáni kőzetet a test különböző akupresszúrás pontjaira helyezünk.

2.900,- Ft / 20 perc
5.500,- Ft / 40 perc

Egyik, az Európában legismertebb masszázsfajta a svédmasszázs, mely terápia az izmokra hat különböző erejű fogásokkal.

2.900,- Ft / 20 perc

A nyirokmasszázs célja, hogy a nyirokrendszer zavarai következtében a szövetekben felgyülemlett vizet eltávolítsa, a duzzanatokat megszüntesse, élénkítse az immunrendszert. Nyirokmasszázs során simító, pumpáló mozdulatokkal ürítik ki a nyirokcsomót, meggyorsítják a pangó nyirok eltávozását.

5 500.- Ft  / 40 perc

A krémek és különféle olajok bőrfeszesítő hatása legjobban masszázst követően érvényesül. (a bőr felvevőképessége ilyenkor akár százszorosára is nőhet!) 

3.400,- Ft /  20 perc
5 500.- Ft /  40 perc

A csokoládé masszázs a leginkább endorfin termelő, lélekre ható kezelés. Tökéletes elmerülés a fizikális és mentális "jólétben".

2.900,- Ft /  20 perc
5.500,- Ft  / 40 perc

Hangulat- és közérzetjavító, teljes testen végzett masszázs. Finomszemcsés tengeri só és mediterrán aromaolajok keverékével történő masszázs és testhámlasztás.

 

2.900,- Ft /  20 perc

A talpmasszázs, mint gyógyterápia, ma már az orvoslásban is elfogadott. A talpmasszázs célja az egyén energetikai egyensúlyának helyreállítása. A talp masszírozásával fokozható a különböző szervek energiaszintje. A frissítő talpmasszázst egészséges embereken végzik, a gyógyulást segítő talpmasszázst (reflexológia) beteg embereken. 

Komplett Kavitációs ultrahang kezelés ára: 6.500.- Ft-tól / alkalom

Önnel is előfordul mostanában, hogy tanácstalanul áll a zsúfolt ruhásszekrény előtt? Önt is zavarják a kritikus helyeken felbukkanó zsírpárnácskái és a narancsbőre?

 

2.900,- Ft / 20 perc

A tangentor - egyben hydromasszázs – helyiségekben víz alatti sugármasszázs kezelés történik gyógyvízzel. A hydromasszázs alapvetően két különböző rendszert, nevezetesen a víz- illetve a levegőmasszázst, valamint ezek kombinációját jelenti.

2.900,- Ft / 20 perc

A hagyományos thai masszázs - amelyet Thaiföldön „Nuad”-ként ismernek - eredete az indiai ayurveda- és jóga-tanításokban rejlik, és a tradícionális kínai orvoslás hatására alakult ki.

The price per night includes the following: accommodation in a classic room, buffet-style breakfast, in addition the unlimited usage of our wellness unit / medicinal pool, Finnish sauna, infra sauna, immersion pool, steam cabin, salt chamber, Jacuzzi / fitness room, gaming room / billiard, table-tennis, table-soccer, one jug of alkali health water per day, bathing-gown if requested, WiFi all over the hotel, closed car park and VAT.

In addition to the price of the room, the tourism tax is payable by guests over 18. 
Level: HUF 350/person/night

Eating types:

  • Buffet style breakfast: From 7 until 10 o'clock unlimited food-drink consumption.
     
  • Half-board: A' la carte lunch or dinner, or in case of full-house smorgasbord dinner with 8-9 dishes.
     
  • Menu: Menu featured 2 dish lunch from 3 choosable sets (A, B or C with dessert and extra charge)

Érkezés és Távozás: 

A szállodai szobák érkezés napján délután 14 órától, távozás napján délelőtt 10 óráig állnak rendelkezésükre! Az ettől eltérő időpontban történő érkezést kérjük előre jelezni szíveskedjenek! Előzetes értesítés hiányában a szállodai szobákat érkezés napján 18:00 óráig áll módunkban fenntartani.

Lemondás: A lemondás érkezés előtt 7 nappal kötbérmentes, érkezés előtt 6-3 nappal a szállásár 25%-a, érkezés előtt 2-0 nappal a szállásár 50%-a, lemondás nélküli távolmaradás esetén a szállásár 100 % -a fizetendő kötbérként.

Basic services:

Free Wifi

We provide our guests free WiFi access throughout the hotel.

Closed car park

We provide our guests free WiFi access throughout the hotel.

Alkali health water

We provide our guests free WiFi access throughout the hotel.

Lift

We provide our guests free WiFi access throughout the hotel.

Resorter programme

We provide our guests free WiFi access throughout the hotel.