30 perc kavitációs ultrahang kezelés ára: 6.000.- Ft / alkalom

Önnel is előfordul mostanában, hogy tanácstalanul áll a zsúfolt ruhásszekrény előtt? Önt is zavarják a kritikus helyeken felbukkanó zsírpárnácskái és a narancsbőre?

 

Talán még a kedvenc tavaszi kosztümje sem áll úgy, ahogy kéne? Érezte már magát emiatt kellemetlenül? Ha igen, és szeretne tenni ellene, de munkája mellett nincs ideje szalonokba járni, akkor segítünk!.Biztosan hallott már arról, a szalonokban alkalmazott professzionális módszerről, amely tartósan eltünteti a felesleget és a narancsbőrt.

A módszer neve: Ultrahangos zsírbontás!

Európában már több tízezer nő él boldogabb és teljesebb életet, hála az ultrahangos zsírbontásnak!

Az ultrahangos zsírbontás előnyei:

 • eltünteti a narancsbőrt
 • tényleges térfogatcsökkenéssel jár a kezelt, kritikus területeken (has, comb, felkar, csípő)
 • tartós: nincs jojó-hatás, nincs visszahízás, mert a zsírsejteknek nem a méretét csökkenti, hanem a számát
 • fájdalommentes
 • biztonságos: kizárólag a zsírszövetre hat
 • nincsenek mellékhatásai
 • gyors eredmény: már az első néhány kezelés látványos javulást hoz.

Hogyan működik az ultrahangos zsírbontás?

A 30.000 - 50.000 Hz-es ultrahanghullám révén keletkezett vákuumbuborékok következtében a zsírsejtek fala megreped, és a zsírsejtek elpusztulnak. Tartalmuk a nyirok- majd a vérkeringésbe jut, ott feldolgozásra kerül, és végül a veséken keresztül távozik szervezetünkből. Ezáltal a zsírsejtek száma a kezelt területen tartósan csökken, mivel azok nem képesek osztódásra.

Akik már használják...

4 kezelés után a gép hatása már érződik A bőr feszesebbé válik

Az elért eredmény nagymértékben függ a vendég állapotától és az együttműködésre való hajlandóságától. Általánosságban elmondható, hogy egy 6-10 kezelésből álló kúra az adott területen egy-két ruhaméret csökkenést eredményezhet.
A siker elérése érdekében elengedhetetlenül fontos a megfelelő folyadékfogyasztás. A napi 2,5- 3 liter folyadékra a szervezetnek a zsírok-salakanyagok tökéletes kiürítése miatt van szüksége, ennek hiányában sajnos előfordulhat, hogy a felszabadult zsír egyéb testtájékon épül vissza az ott található zsírsejtekbe. Tovább fokozható az eredmény alacsony zsír- és szénhidráttartalmú könnyített étrenddel, valamint napi 30 perces mozgással, például sétával.
Összességében elmondható tehát, hogy a kavitációs ultrahangos kezelés fiziológiai hatásánál fogva kiválóan alkalmas a testkörfogat csökkentésére és non-invazív eljárásként új dimenziót nyit a szépészeti beavatkozások körében. Kiválthatja a zsírleszívás fájdalmas, költséges és alkalmanként akár veszélyes folyamatát, ezáltal szélesebb körben teszi elérhetővé az ideális testformát.

A kezelés jellemzői:

 • a kezelés teljesen fájdalommentes,
 • a kezelőfej enyhe melegedése nem kellemetlen és az egyéni érzékenységet figyelembe véve a hőmérséklet szabályozható.
 • A kezelés jellegzetes kísérője az a speciális, ciripelésre hasonlító hanghatás, amit csak a kezelendő személy hall. Ez a hang teljesen veszélytelen és inkább érdekes, mint zavaró.
 • Jellemző továbbá, hogy az eredmény a kezelés után egyrészt azonnal is látható, másrészt a változás még napokon keresztül folyamatos. Ennek oka a szervezet méregtelenítési funkciójában keresendő, tehát ahogy folyamatosan ürül a szervezetből a lebontott zsír, úgy válik egyre kontúrosabbá a kezelt felület.

Az ár tartalmazza:

 • 30 perc kavitációs ultrahangkezelést
 • 30 perc nyirok masszázst (elvezeti a lebontott zsírsejtek maradványait, méregtelenít, fokozza az ultrahang kezelés hatását)
 • a kezelt tekercselését
 • infra szauna használatát (ajánlott)

Az igazán látványos hatás kedvéért érdemes négy - hat kezelést igénybe venni kúraszerűen.

__________________________

Mezőkövesd időjárása
Tovább... 
__________________________

Tovább...

__________________________

HerbaPharm termékcsalád

Részletek... 
__________________________

Cashback  Pénzvisszatérítés minden vásárlás után*

Részletek ↵
__________________________

The price per night includes the following: accommodation in a classic room, buffet-style breakfast, in addition the unlimited usage of our wellness unit / medicinal pool, Finnish sauna, infra sauna, immersion pool, steam cabin, salt chamber, Jacuzzi / fitness room, gaming room / billiard, table-tennis, table-soccer, one jug of alkali health water per day, bathing-gown if requested, WiFi all over the hotel, closed car park and VAT.

In addition to the price of the room, the tourism tax is payable by guests over 18. 
Level: HUF 350/person/night

Eating types:

 • Buffet style breakfast: From 7 until 10 o'clock unlimited food-drink consumption.
   
 • Half-board: A' la carte lunch or dinner, or in case of full-house smorgasbord dinner with 8-9 dishes.
   
 • Menu: Menu featured 2 dish lunch from 3 choosable sets (A, B or C with dessert and extra charge)

Érkezés és Távozás: 

A szállodai szobák érkezés napján délután 14 órától, távozás napján délelőtt 10 óráig állnak rendelkezésükre! Az ettől eltérő időpontban történő érkezést kérjük előre jelezni szíveskedjenek! Előzetes értesítés hiányában a szállodai szobákat érkezés napján 18:00 óráig áll módunkban fenntartani.

Lemondás: A lemondás érkezés előtt 7 nappal kötbérmentes, érkezés előtt 6-3 nappal a szállásár 25%-a, érkezés előtt 2-0 nappal a szállásár 50%-a, lemondás nélküli távolmaradás esetén a szállásár 100 % -a fizetendő kötbérként.

Basic services:

Free Wifi

We provide our guests free WiFi access throughout the hotel.

Closed car park

We provide our guests free WiFi access throughout the hotel.

Alkali health water

We provide our guests free WiFi access throughout the hotel.

Lift

We provide our guests free WiFi access throughout the hotel.

Resorter programme

We provide our guests free WiFi access throughout the hotel.