2 500 Ft.- / 30 perc

(Integrált Biológiai Szabályozó Rendszer)

Ez a mikro-elektro-mágneses diagnosztikai és terápiás rendszer lehetővé teszi az emberi szervezet komplex elektromos és mágneses spektrumanalízisét és grafikus megjelenítését.

Az orvosokból és mérnökökből álló feltaláló csoport legfontosabb célja az volt, hogy a gyógyítás során a beteg önszabályozó, öngyógyító folyamatait serkentsék, optimalizálják.

A készülék elektromos és mágneses impulzusok formájában kérdéseket tesz fel a beteg szervezetének, amelyekre az válaszol, majd a válaszokat a berendezés kiértékeli. A helyteleneket kijavítja, módosítja. Ezáltal a normális működést elősegíti és felerősíti, míg a károsat kioltja. A testfelszínre helyezett elektródok közvetítésével a készülék megmutatja, hogy hol van hiba a bio-kommunikációban, melyik frekvencia spektrumban szenved zavart a sejtmagból érkező elektromágneses szabályozás, hol keletkeztek problémák és milyen a szervezet alkalmazkodó készsége.

A diagnosztikus görbe segítségével tehát elkülöníthetők a betegre aktuálisan jellemző élettani (harmonikus) és kóros (diszharmonikus) rezgésinformációk.

Az eljárás teljesen fájdalommentes!

Az IBR System különböző kórképek gyógyításában nyújthat nagy segítséget: szénanátha, ekcéma, allergia, aszthma, bőrproblémák, emésztési zavarok, bélgyulladások, candida fertőzések, reumatikus betegségek, fájdalmas menses, fejfájások, migrén, akut és krónikus fájdalmak, ízületi panaszok, sérülés utáni állapotok, emésztési zavarok, visszatérő középfül-gyulladások, és klimaxos panaszok.

__________________________

Mezőkövesd időjárása
Tovább... 
__________________________

Tovább...

__________________________

HerbaPharm termékcsalád

Részletek... 
__________________________

Cashback  Pénzvisszatérítés minden vásárlás után*

Részletek ↵
__________________________

The price per night includes the following: accommodation in a classic room, buffet-style breakfast, in addition the unlimited usage of our wellness unit / medicinal pool, Finnish sauna, infra sauna, immersion pool, steam cabin, salt chamber, Jacuzzi / fitness room, gaming room / billiard, table-tennis, table-soccer, one jug of alkali health water per day, bathing-gown if requested, WiFi all over the hotel, closed car park and VAT.

In addition to the price of the room, the tourism tax is payable by guests over 18. 
Level: HUF 350/person/night

Eating types:

  • Buffet style breakfast: From 7 until 10 o'clock unlimited food-drink consumption.
     
  • Half-board: A' la carte lunch or dinner, or in case of full-house smorgasbord dinner with 8-9 dishes.
     
  • Menu: Menu featured 2 dish lunch from 3 choosable sets (A, B or C with dessert and extra charge)

Érkezés és Távozás: 

A szállodai szobák érkezés napján délután 14 órától, távozás napján délelőtt 10 óráig állnak rendelkezésükre! Az ettől eltérő időpontban történő érkezést kérjük előre jelezni szíveskedjenek! Előzetes értesítés hiányában a szállodai szobákat érkezés napján 18:00 óráig áll módunkban fenntartani.

Lemondás: A lemondás érkezés előtt 7 nappal kötbérmentes, érkezés előtt 6-3 nappal a szállásár 25%-a, érkezés előtt 2-0 nappal a szállásár 50%-a, lemondás nélküli távolmaradás esetén a szállásár 100 % -a fizetendő kötbérként.

Basic services:

Free Wifi

We provide our guests free WiFi access throughout the hotel.

Closed car park

We provide our guests free WiFi access throughout the hotel.

Alkali health water

We provide our guests free WiFi access throughout the hotel.

Lift

We provide our guests free WiFi access throughout the hotel.

Resorter programme

We provide our guests free WiFi access throughout the hotel.