Mozgás korlátok nélkül

A kollagén ital tartalmaz glükozamin és a kondroitin

A glükozamin és kondroitin tartalmú kollagén ital alkalmas mindazok számára, akik ápolják testüket kívül-belül. A Ramissio Royal rendszeres használata pozitív hatással van a mozgásszervi rendszerre, javítja a bőr rugalmasságát és teljességét, csökkenti a ráncokat, erősíti és szépíti az arcbőrt, hozzásegít a sugárzó és fiatalos megjelenés eléréséhez. Kedvezően hat az ízületekre, csontokra, a körömre és a hajra, gyorsítja a balesetek következtében keletkezett sérülések gyógyulását, és enyhíti a fájdalmat. A kollagén meghatározó szerepet játszik az ellenőrzött testsúly elérésében. Fogyasztása hozzájárul a fehérje intenzív képződéséhez, és fokozza a zsíranyagcserét. Ennek köszönhetően komplex módon csökkenti a testzsírok szintjét.

ÖSSZETEVŐK:

ioncserélt víz, halból nyert kollagén (8000 mg/50 ml), áfonya kivonat, glükózamin-szulfát, kondroitin-szulfát, pektin, citromsav, nátrium-citrát, xantán-gumi, szukralóz, maltodextrin, kálium-szorbát, aroma, B3-vitamin, C-vitamin.

ADAGOLÁS:

50ml napi

ÁR: 15 750.- Ft


 Elfogadott kártyák és utalványok:

       

Széchenyi Pihenő (SZÉP) kártya, Erzsébet utalvány-és kártya és Ticket Endered utalvány-és kártya: melegétkezési, gyermekvédelmi- és ajándék zseb/utalvány, Lyoness kártya elfogadó hely! 
Egészségpénztári kártya elfogadóhely! (OTP, K&H, MKB, Tempo, Axa, Vasutas, Navosz, Patika, Honvéd, Vitamin, Újpillér....)


Alapszolgáltatások Vendégeink részére:

Ingyenes Wifi

Vendégeink részére biztosítjuk az ingyenes WiFi használatot, a Hotel egész területén.

Zárt parkoló

Zárt parkoló áll rendelkezésre szállóvendégeink számára, a gépjármű biztonsága érdekében.

Egészségvíz fogyasztás

Hotelünkben napi egy kancsó egészségvíz fogyasztása biztosított szobánként.

Lift

Szállodánk lifttel felszerelt. Segítségével minden szint kényelmesen megközelíthető.

Törzsvendég program

Rendszeresen visszatérő vendégeink részére kialakítottuk törzsvendégprogramunkat!