Éljen fájdalom nélkül

Természetes meleg foltok a fájdalom

A Ramissio Strips, a természetes alapanyagból készült, melegítő hatású ragtapasz azonnal csökkenti a hát-, izom és ízületi fájdalmat. Egyszerűen alkalmazza a fájdalmas pontra, és máris érezheti a kellemes hűsítő hatását, ezt követi a felmelegedés, és végül a fájdalom csökkenése. A ragtapaszt gondosan összeválogatott természetes összetevők kombinációja alkotja, amely áthatol a sérült felületen, melegíti a bőrt, csökkenti a fájdalmat, illetve elpusztítja a baktériumokat és visszaállítja a test természetes egyensúlyát.

ÖSSZETEVŐK:

Kapszacin kivonat, távoli infravörös sugárzást kibocsátó nanopor, Valeriana Amurensis Smir illóolaj, értékes ritkaföldfémekből származó mágnespor.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

Mossa meg és törölje szárazra az érintett felületet, majd távolítsa el a tapaszról a védőburkot, rögzítse, hogy az tökéletesen illeszkedjen a bőrfelületre. Legkésőbb 8 óra elteltével távolítsa el a bőrről. Felnőttek, gyermekek pedig 12 éves kortól használhatják: Alkalmazza az érintett felületen szükség szerint, de naponta maximum 3 tapaszt, 7 napon keresztül. Gyermekeknek 12 éves korig a tapasz használata, a kezelő orvossal való konzultáció után javasolt.

ÁR: 11 100.- Ft


 Elfogadott kártyák és utalványok:

       

Széchenyi Pihenő (SZÉP) kártya, Erzsébet utalvány-és kártya és Ticket Endered utalvány-és kártya: melegétkezési, gyermekvédelmi- és ajándék zseb/utalvány, Lyoness kártya elfogadó hely! 
Egészségpénztári kártya elfogadóhely! (OTP, K&H, MKB, Tempo, Axa, Vasutas, Navosz, Patika, Honvéd, Vitamin, Újpillér....)


Alapszolgáltatások Vendégeink részére:

Ingyenes Wifi

Vendégeink részére biztosítjuk az ingyenes WiFi használatot, a Hotel egész területén.

Zárt parkoló

Zárt parkoló áll rendelkezésre szállóvendégeink számára, a gépjármű biztonsága érdekében.

Egészségvíz fogyasztás

Hotelünkben napi egy kancsó egészségvíz fogyasztása biztosított szobánként.

Lift

Szállodánk lifttel felszerelt. Segítségével minden szint kényelmesen megközelíthető.

Törzsvendég program

Rendszeresen visszatérő vendégeink részére kialakítottuk törzsvendégprogramunkat!