Tisztítsa meg testét és belső szerveit a káros toxinoktól

A Ramissio Detox méregtelenítő ragtapaszok segítik a szervezet természetes méregtelenítését és harmonizálják a leblokkolt idegpályákat a testben. A kelet ázsiai emberek évszázadokkal ezelőtt fedezték fel a faecet hasznos tulajdonságait, és vizsgálták a talp reflexpontjait. A Ramissio Detox ragtapasz összetétele a keleti filozófiából kiindulva lett megalkotva, elősegíti a vérkeringést, felszívja a szervezetben található káros anyagokat, serkenti az életenergiát, segíti fáradt szervezetünket.

ÖSSZETEVŐK

Faecet, növényi rost, dextrin turmalin, kitozán por (chitosan), C-vitamin, levendula kivonat.

ALKALMAZÁS:

A kivonatot tartalmazó tasakot ragassza a tapasz középső részére. A tapaszt ragassza fel a megfelelő, letisztított és száraz testrészre, hagyja hatni 6-8 órán keresztül (lehetőség szerint az éjszakai időszakot válassza). A 6-8 óra elteltével a méregtelenítő tapaszt távolítsa el, és dobja ki. Hogy a talpa ne legyen ragacsos, mossa le és szárítsa meg a tapasz helyét. A használt tapaszokon sötétzöld, vagy barna elszíneződés látható, amelyet a testből kivont káros anyagok okozzák. A méregtelenítés folyamatát addig ismételje, amíg a használt tapasz elszíneződése világosabb színű nem lesz, ezt követően heti 1-2 alkalom ajánlott. A tapasz nem csak a talpon használható, szükség szerint alkalmazhatja közvetlenül az érintett területen is, mint pl. nyak.

ÁR: 7 100.- Ft


 Elfogadott kártyák és utalványok:

       

Széchenyi Pihenő (SZÉP) kártya, Erzsébet utalvány-és kártya és Ticket Endered utalvány-és kártya: melegétkezési, gyermekvédelmi- és ajándék zseb/utalvány, Lyoness kártya elfogadó hely! 
Egészségpénztári kártya elfogadóhely! (OTP, K&H, MKB, Tempo, Axa, Vasutas, Navosz, Patika, Honvéd, Vitamin, Újpillér....)


Alapszolgáltatások Vendégeink részére:

Ingyenes Wifi

Vendégeink részére biztosítjuk az ingyenes WiFi használatot, a Hotel egész területén.

Zárt parkoló

Zárt parkoló áll rendelkezésre szállóvendégeink számára, a gépjármű biztonsága érdekében.

Egészségvíz fogyasztás

Hotelünkben napi egy kancsó egészségvíz fogyasztása biztosított szobánként.

Lift

Szállodánk lifttel felszerelt. Segítségével minden szint kényelmesen megközelíthető.

Törzsvendég program

Rendszeresen visszatérő vendégeink részére kialakítottuk törzsvendégprogramunkat!