OEP Támogatás

Az OEP által támogatott kezelésekre minden magyar állampolgárságú, TB kártyával rendelkező személy jogosult. A háziorvosi beutalóval gyógyfürdőnk reumatológus szakorvosa vagy a területileg illetékes reumatológus szakorvos évente két alkalommal 4×15 db kezelést írhat fel vényre, melyet az OEP támogat.

Valójában bárkit beutalhat a háziorvosa évente két alkalommal, ahol a folyamatos ülőhelyzetben végzett munka, a számítógép előtti görnyedés káros hatásait is enyhítik, kezelik. A háziorvos által kiállított beutalóval fel kell keresni a reumatológus szakorvost, aki ezt követően kiállítja a névre szóló kezelőlapot. A felírt kezelőlapot 28 napon belül kell megkezdeni, amely ettől számítva 56 napig érvényes.

Nyitva:

munkanapokon 8 – 16 óráig

Kezelések:

01 Gyógyvizes gyógymedence

A gyógyvíz magas hőmérséklete és az ásványi anyag tartalma miatt jelentős gyógyító hatással bír.
A termálvizes medencékben az ajánlott fürdési idő: 40 perc / alkalom

02 Gyógyvizes kádfürdő

03 Iszappakolás

Az iszap rendkívül gazdag ásványi anyagokban, nyomelemekben. Nem csak táplálja a bőrt, de simítja is azt, ezzel nagy mértékben hozzájárul annak feszesebb, simább állapotának eléréséhez.

05 Szénsavas fürdő

06 Orvosi gyógymasszázs

A gyógymasszázs célja a vérkeringés javítása és a feszes, kötött, fájdalmas testtájékok fellazítása

07 Víz alatti vízsugármasszázs

Rezgésbe hozza, ellazítja a lágy-részeket, jelentősen fokozza a vér- és nyirokkeringést. A kezelés hatására a görcsös izmok ellazulnak, a vér-és nyirokkeringés fokozódik illetve általános közérzet javulás is várható

Vényfelírás

Lázár-Ok Kft. Mezőkövesd

Hajnal Hotel*** Gyógyszálloda

Megyekód: 04

Azonosító: 4845