Wellness

Finn szauna

Méregtelenítő hatású szauna, melynek hőmérséklete 80-110 C° között van, a páratartalma alacsony. A verejtékezés hatására méreganyag távozik a szervezetből.

Infraszauna

Az infraszaunában infracsövek találhatóak, és a hőség maximum 60 C°. A kezelés során az infrasugarak mélyre, kb. 4 cm-re hatolnak a bőr alá, ahol a fény átalakul hőenergiává és a szervezetet felmelegítve hozza létre a méregtelenítő, sejtregeneráló hatást. Méregtelenít, erősíti az ér- és az immunrendszert, ellazít és közérzetünket is javítva.

Sószoba

Sóoldattal átitatott sótéglák borítják a helységet ahol a páratartalom állandó jelleggel 70-80%-os érték között van. Különösen ajánlott az alkalmazása a következő esetekben:

  • Légútimegbetegedések kezelésére
  • Dohányosoknak
  • Bőrbetegségben szenvedők száméra
  • Stressz ellen

A só negatív ionokat tartalmaz, ami jó hatással van az idegrendszerre. Nyugtatja az idegeket, oldja a stresszt, hozzásegít a mély, pihentető alváshoz.

Fitness terem

Szállodánkban mindenki megtalálhatja a kikapcsolódáshoz és a sportoláshoz való lehetőségeket a jól felszerelt gépparkunkkal.

Szolárium

A hotelünkben szolárium is elérhető azok számára, akik barnulni szeretnének az év bármelyik szakában. A gép ultraibolya sugárzással teszi lehetővé a minél szebb eredmény elérését.