A Hajnal Hotel Gyógyszálloda **** tájékoztatója a koronavírussal kapcsolatos intézkedéseiről

Kerülendő a pánikkeltést és az esetleges találgatásokat, megnyugtatásként tájékoztatjuk Tisztelt Vendégeinket a szállodánk által megtett eddigi intézkedésekről.

A Hajnal Hotel Gyógyszálloda *** felkészült vendégei fogadására,  szolgáltatásaink az egyéni vendégek felé egyelőre zavartalanul elérhetőek, bármilyen – higiénével kapcsolatos – igény esetén a szálloda személyzete rendelkezésre áll.

A személyzet megfelelő felkészítést kapott a személyi higiénia fokozott betartására, amit folyamatosan ellenőrzünk. 

Szállodánkban a már meglévő takarítási és fertőtlenítési eljárások mellett a megelőzés és vendégeink biztonsága érdekében további intézkedéseket vezettünk be. Közösségi mosdóinkban a folyékony szappan fertőtlenítőt tartalmaz, emellett a szálloda több pontján alkoholos kézfertőtlenítőt helyeztünk ki.

Folyamatos ellenőrzés mellett naponta több alkalommal fertőtlenítjük a liftek nyomógombjait, kilincseket, székek karfáit, támláit, recepciós és bárpultokat, asztalokat, az éttermi és konyhai eszközöket.

Wellness részlegünk klórtartalmú medencéinek vegyi összetétele az előírásnak megfelelő, így az azonnal elpusztítja a vírusokat. A közösségi helyiségeket a fent említett módon fokozott mértékben takarítjuk és fertőtlenítjük.

Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy szállodánk továbbra is biztonságosnak minősíthető, figyelemmel követjük az operatív törzs és a kormány intézkedéseit is. Szállodánkba nem érkezett megkeresés fertőzött személyekkel történő érintkezéssel kapcsolatban.

 

 

Lázár Sándor
Ügyvezető igazgató

Alapszolgáltatások Vendégeink részére:

Ingyenes Wifi

Vendégeink részére biztosítjuk az ingyenes WiFi használatot, a Hotel egész területén.

Zárt parkoló

Zárt parkoló áll rendelkezésre szállóvendégeink számára, a gépjármű biztonsága érdekében.

Egészségvíz fogyasztás

Hotelünkben napi egy kancsó egészségvíz fogyasztása biztosított szobánként.

Lift

Szállodánk lifttel felszerelt. Segítségével minden szint kényelmesen megközelíthető.

Törzsvendég program

Rendszeresen visszatérő vendégeink részére kialakítottuk törzsvendégprogramunkat!

 Elfogadott kártyák és utalványok:

       

Széchenyi Pihenő (SZÉP) kártya, Erzsébet utalvány-és kártya és Ticket Endered utalvány-és kártya: melegétkezési, gyermekvédelmi- és ajándék zseb/utalvány, Lyoness kártya elfogadó hely! 
Egészségpénztári kártya elfogadóhely! (OTP, K&H, MKB, Tempo, Axa, Vasutas, Navosz, Patika, Honvéd, Vitamin, Újpillér....)