2022.09.01.-től az OEP finanszírozott kezelések határozatlan ideig szünetelnek. A folyamatban lévő oep kezelések 08.31.-ig  igénybe vehetőek. Új oep kezelések már nem kezdhetőek. A NEM OEPES KEZELÉSEK TOVÁBBRA IS VÁLTOZATLANUL MŰKÖDNEK.

MEZŐKÖVESD, HAJNAL HOTEL – OEP finanszírozott kezelések árai 

Hajnal Hotel Gyógyszálloda:

A Hajnal Hotel*** Gyógyszálloda Mezőkövesdtől 3 km-re és az egyedi kénes vizű Zsóry Gyógy- és Strandfürdőtől 150 méterre található. A Hajnal Hotel minősített saját gyógyvizével várja a gyógyulásra és pihenésre vágyókat. A 485 m-ről feltörő, 36-38 C - os kénes gyógyvíz egy természeti csoda, mely kiegészül Észak-Magyarország kedvező mikroklímájával. A K-75 OKK számú kút vize megkapta a gyógyvízzé minősítést.

Gyógyászat:

A fürdő több szakembert - orvost, masszőrt, víz alatti masszázskezelőt - alkalmaz, akik amellett, hogy magas szakmai tudásukkal és sok éves tapasztalatukkal segítik elő a mielőbbi felépülést vagy éppen a testi-lelki felfrissülést, hasznos tanácsokkal is ellátják a gyógyulni, regenerálódni vágyókat. A többféle igénybe vehető masszázs illetve gyógykezelés közül minden idelátogató vendég megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Miért éppen a Hajnal Hotelben gyógyuljon?

...a hotelben található Európa egyik legjobb kénes gyógyvize
...a szállodában nincs várólista a kezelésekre
...A Hajnal Hotel Gyógyszálloda az egész család számára tartalmas kikapcsolódást nyújt: amíg a család egyik tagja gyógyul, a többiek szórakoznak
...Gyógykezeléseink mellett wellness kezelésekkel is kényeztetheti magát

OEP által támogatott gyógykezelések a Hajnal Hotel Gyógyszállodában

Az OEP által támogatott kezelésre minden magyar állampolgárságú, TB kártyával rendelkező személy jogosult. A háziorvosi beutalóval gyógyfürdőnk reumatológus szakorvosa vagy a területileg illetékes reumatológus szakorvos évente két alkalommal 4x15 db kezelést írhat fel vényre, melyet az OEP támogat.

Valójában bárkit beutalhat a háziorvosa évente két alkalommal, ahol a folyamatos ülőhelyzetben végzett munka, monoton munkavégzés, a számítógép előtti görnyedés káros hatásait is enyhítik, kezelik. A háziorvos által kiállított beutalóval fel kell keresni a reumatológus szakorvost, aki ezt követően kiállítja a névre szóló kezelőlapot. A felírt kezelőlapot 28 napon belül kell megkezdeni, amely ettől számítva 56 napig érvényes. 

Megye kódja: 04, NEAK KÓD: 4845

Kezelések ideje: hétfőtől - péntekig 8.00-16.00 között
Beutalók: A protokoll szerint. (Háziorvosi ajánlás alapján, Ortopéd-, Reuma-, vagy Fizioterápiás szakorvosnak, aki a kezelések felírására jogosult.) 

OEP által támogatott kezeléseink
OEP BEUTALÓVAL
2020 ÁPRILIS 1-TŐL

KÓD           MEGNEVEZÉS                                  FIZETENDŐ

01              Gyógyvizes gyógymedence                  1 000.- Ft

02              Gyógyvizes kádfürdő                               400.- Ft

03              Iszappakolás (Hévizi iszappal)                600.- Ft

05              Szénsavas fürdő                                       550.- Ft

06              Orvosi gyógymasszázs                            550.- Ft

07              Víz alatti sugármasszázs                         600.- Ft

 

KÖZGYÓGYELLÁTÁS IGAZOLVÁNNYAL
2020 MÁRCIUS 1-TŐL

KÓD           MEGNEVEZÉS                                  FIZETENDŐ

22              Gyógyvizes gyógymedence                    500.- Ft

23              Gyógyvizes kádfürdő                               200.- Ft

23              Iszappakolás(Hévizi iszappal)                 200.- Ft

25              Szénsavas fürdő                                       200.- Ft

26              Orvosi gyógymasszázs                            200.- Ft

27              Víz alatti sugármasszázs                         300.- Ft

A szállodában végzett terápiás kezelések hatásai és alkalmazásuk: 

Medencefürdő (TB kód:01)

A gyógyvíz magas hőmérséklete és az ásványi anyag tartalma miatt jelentős gyógyító hatással bír: elősegíti a reumás mozgásszervi panaszok és sérülések utáni keringési zavarok, ízületi bántalmak gyógyulását, valamint a krónikus nőgyógyászati bántalmak - vérzési rendellenességek, daganatok, hólyaghurutok és gyulladások - enyhítését, s jótékony hatással van urológiai bajokra és gerincbántalmakra is.
A termálvizes medencékben az ajánlott fürdési idő: 40 perc (naponta többször ismételhető)

Ellenjavallatok:

Rosszindulatú daganatok, szív- és érrendszeri betegségek, nagyon magas vérnyomás, szívkoszorúér sclerosis, infarktus után, súlyos visszér, akut gyulladások, krónikus és akut fertőző megbetegedés, gyakori rohamokkal kísért asztma, veseelégtelenség (vesekő), hypertierosos, vészes súlycsökkenés vagy növekedés esetén.

Víz alatti sugármasszázs - Tangetor (TB kód: 07)

A tangentor kezelés mélyreható szövetingert jelent. Rezgésbe hozza, ellazítja a lágyrészeket, jelentősen fokozza a vér- és nyirokkeringést. A beteg egy 35-37°C-os,  gyógyvízzel telt kádban fekszik, ahol a kezelő 1-1,5 ATM nyomású vízsugárral végigmasszírozza a fájdalmas testrészeket.

A kezelés hatására:

  • a görcsös izmok ellazulnak
  • a vér-és nyirokkeringés fokozódik
  • általános közérzetjavulás várható

Ellenjavallatok: szívelégtelenség, magas vérnyomás.

A kezelés időtartama: 20 perc

Gyógy masszázs (TB kód:06)

A gyógy masszázs célja a vérkeringés javítása és a feszes, kötött, fájdalmas testtájékok fellazítása. A bőr rugalmasságát vérbőség fokozásával állítja helyre, a bőr alsó rétegeibe lerakódott salakanyagokat eltávolítja és az izomzat keringését fokozva annak teljesítőképességét növeli.

A kezelés időtartama: 20 perc

Iszapkezelés (TB kód: 03)

A parafangó hévizi iszappal dúsított paraffin. Az iszap rendkívül gazdag ásványi anyagokban, nyomelemekben, táplálja és simítja a bőrt. 40°C-ra felmelegített parafangót helyezünk forró pakolás formájában a testrészre, majd szoros fólia-tekercselés következik. A vendég betakarva pihen, majd leszedjük a pakolást, végül tusolás következik.

Élettani hatása:

Az iszap célzottan azokra a testrészekre kerül, ahol a probléma található. Fokozza testünkben a nyirokáramlást, amelynek szerepe a zsírsejtek körüli toxikus anyagok eltávolítása. Javítja a vérkeringést, a testszövetek oxigénellátását, és csillapítja a fájdalmat. Idült gerinc- és végtagízületi gyulladás, arthrosis, spondylosis, izomfájdalmak esetén alkalmazható eredményesen. Keringésfokozó hatása révén javul a bőr oxigén és tápanyag ellátása, így nagymértékben hozzájárul a feszesebb, simább bőr eléréséhez, így köztudottan alkalmas narancsbőr eltűntetésére illetve karcsúsításra is.

A kezelés időtartama: 20 perc
 

Alapszolgáltatások Vendégeink részére:

Ingyenes Wifi

Vendégeink részére biztosítjuk az ingyenes WiFi használatot, a Hotel egész területén.

Zárt parkoló

Zárt parkoló áll rendelkezésre szállóvendégeink számára, a gépjármű biztonsága érdekében.

Egészségvíz fogyasztás

Hotelünkben napi egy kancsó egészségvíz fogyasztása biztosított szobánként.

Lift

Szállodánk lifttel felszerelt. Segítségével minden szint kényelmesen megközelíthető.

Törzsvendég program

Rendszeresen visszatérő vendégeink részére kialakítottuk törzsvendégprogramunkat!

 Elfogadott kártyák és utalványok:

       

Széchenyi Pihenő (SZÉP) kártya, Erzsébet utalvány-és kártya és Ticket Endered utalvány-és kártya: melegétkezési, gyermekvédelmi- és ajándék zseb/utalvány, Lyoness kártya elfogadó hely! 
Egészségpénztári kártya elfogadóhely! (OTP, K&H, MKB, Tempo, Axa, Vasutas, Navosz, Patika, Honvéd, Vitamin, Újpillér....)