Az infra szauna kabin lehet fekvő vagy akár ülő is, amiben nem kályha, hanem infracsövek találhatóak, és a hőség maximum 60 fokos. A kezelés során az infrasugarak mélyre, kb. 4 cm-re hatolnak a bőr alá, ahol a fény átalakul hőenergiává, és a szervezetet felmelegítve hozza létre a méregtelenítő, sejtregeneráló hatást. 30 perces használat során szervezetünk 900 kalóriát éget el, melyből folyadékkal csak maximum 200-at vesznek vissza sejtjeink. Ez 15 km-es futótréningnek felel meg. Az izzadás mennyisége kb. háromszorosa a hagyományos szaunáénak, 20-60 szoros a méregtelenítő hatása, és 3-7-szer nagyobb mennyiségű nem vízjellegű összetevő található a verejtékben. Tartós használata a zsírcsoportokat fellazítja, és az izomzatot a nyirokfolyadék intenzív keringetésével „átrendezi”. Ezért a fogyókúrához és a narancsbőr leküzdéséhez hihetetlen nagy segítség, ami mellett méregtelenít, erősíti az ér- és az immunrendszert, ellazít és közérzetünket is javítja. Ráadásul nem csak a kritikus területeken lévő narancsbőrre, hanem a test egész bőrfelületére nagyon látványos hatása van. Egy kúra alatt (10-15 alkalom) bőrünk 5-10 évet fiatalodik, ami a pórustisztító és sejtregeneráló hatásának köszönhető.

Szállodánkban valamennyi kedves vendégünk korlátlanul igénybe veheti.

Alapszolgáltatások Vendégeink részére:

Ingyenes Wifi

Vendégeink részére biztosítjuk az ingyenes WiFi használatot, a Hotel egész területén.

Zárt parkoló

Zárt parkoló áll rendelkezésre szállóvendégeink számára, a gépjármű biztonsága érdekében.

Egészségvíz fogyasztás

Hotelünkben napi egy kancsó egészségvíz fogyasztása biztosított szobánként.

Lift

Szállodánk lifttel felszerelt. Segítségével minden szint kényelmesen megközelíthető.

Törzsvendég program

Rendszeresen visszatérő vendégeink részére kialakítottuk törzsvendégprogramunkat!

 Elfogadott kártyák és utalványok:

       

Széchenyi Pihenő (SZÉP) kártya, Erzsébet utalvány-és kártya és Ticket Endered utalvány-és kártya: melegétkezési, gyermekvédelmi- és ajándék zseb/utalvány, Lyoness kártya elfogadó hely! 
Egészségpénztári kártya elfogadóhely! (OTP, K&H, MKB, Tempo, Axa, Vasutas, Navosz, Patika, Honvéd, Vitamin, Újpillér....)